[Winactie] ADELE Project Live in Fletcher Hotel-Restaurant Erica

Van onze redactie
29 november 2019
Adele is één van de meest toonaangevende artiesten van dit moment. Haar sensationele stemgeluid en haar natuurlijke verschijning maken haar uniek. Jolanda Knecht is uitgeroepen tot Europa's beste Adele sound & look-a-like. Op zaterdag 21 december 2019 komt Jolanda Knecht met het ADELE Project Live naar Fletcher Hotel-Restaurant Erica in Berg en Dal.

Niet voor niets is Jolanda Knecht uitgeroepen tot Europa’s beste Adele sound & look-a-like. De energie en passie van Adele is te zien en te voelen in Jolanda’s optreden. Met haar talentvolle 7-koppige band, zet ze regen in vuur en vlam en laat ze toeschouwers zomaar in het diepe rollen. De show is omlijst met verbluffende achtergrondbeelden en een geweldige lichtshow.

Informatie

Toegangskaarten, of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting, zijn te bestellen via de balie van Fletcher Hotel-Restaurant Erica op de Molenbosweg 17, telefonisch via 024-6843514 of via de website van Fletcher Events. Op deze website staat ook meer informatie over de vele andere evenementen van Fletcher Events.

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen worden 5x 2 toegangskaarten (zitplaatsen) verloot voor de show op zaterdag 21 december. Hoe maak je kans op deze vrijkaarten? Tag de mensen met wie jij hierheen wil gaan of de personen aan wie je de kaarten gunt. De winnaar worden op vrijdag 6 december om 19.00 uur bekendgemaakt bij het bericht op Facebook.


Dit bericht delen:

Advertenties