Neerbosscheweg afgesloten na ongeval

Lars Schwachöfer Donderdag 28 November 2019

Vanavond vond even na half tien een ongeval plaats op de Neerbosscheweg. De weg is afgesloten.

Een auto reed over de Neerbosscheweg richting de Graafseweg, toen hij door nog onbekende oorzaak in de berm belandde. Daar reed de auto enkele tientallen meters hek van een hotel uit de grond. De bestuurder kon zijn auto zelfstandig verlaten. Een tweede voertuig reed over een deel van het hek dat op de weg terecht kwam, en raakte beschadigd aan de onderzijde. Hierdoor is een oliespoor op de weg ontstaan

Meerdere hulpdiensten rukten uit naar het ongeval. Een verpleegkundige controleerde de bestuurder. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie sloot de Neerbosscheweg vanaf de Rosa de Limastraat tot de Graafseweg af. Verkeer wordt omgeleid. Verkeer vanaf de Graafseweg naar de A73 ondervind geen hinder van de afzetting

Agenten spraken met getuigen en doen onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. De brandweer maakte een deel van de weg schoon. Dar is gebeld om het wegdek te reinigen. Een berger is onderweg om de auto weg te slepen. Tot wanneer de Neerbosscheweg afgesloten blijft, is nog onbekend.

Update 00.30 uur: Update: De auto is weggesleept en het wegdek gereinigd. De weg is weer vrijgegeven voor verkeer.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.