Politie zoekt getuigen straatroof Zwanenveld

Van onze redactie Donderdag 28 November 2019

Vanmorgen vond omstreeks zeven uur een straatroof plaats in de 11e straat van de wijk Zwanenveld. De politie zoekt getuigen.

Een bewoonster van de Zwanenveld vertrok vanmorgen even na half zeven naar haar werk. Ze liep in de 11e straat van de Zwanenveld richting de 73e straat, toen ze door een man met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bedreigd en beroofd werd. Tijdens haar vluchtpoging raakte de vrouw gewond. De politie is met meerdere eenheden op zoek gegaan naar de man, maar hij werd niet meer aangetroffen.

De man is ongeveer 20 jaar, ongeveer 1 meter 70 lang en heeft een slank postuur. Hij droeg een zwarte trui met capuchon en een zwarte broek. Hij sprak gebrekkig Nederlands. Of de man iets buitgemaakt heeft bij de beroving, is onbekend.

De politie is op zoek naar getuigen of mensen die meer kunnen vertellen over de dader. Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Vermeld hierbij nummer 2019530248.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.