Stevens Stadscross dwars door concert X Raiders

Van onze redactie
29 november 2019
Deelnemers aan de tweede Stevens Stadscross maken op zaterdag 21 maart 2020 deel uit van het concert van de X Raiders. De Nijmeegse rockband speelt in De Lindenberg een speciale set voor de cross die dwars door het optreden over het podium loopt.
Alle deelnemers van de loopwedstrijd maken onderdeel uit van de spectaculaire show. De lopers rennen over het podium waar de X Raiders op zaterdagavond 21 maart optreden. De heavy metal/rock ’n roll-band speelt tijdens deze unieke gelegenheid nummers van hun nieuwe album Weltschmerz ’89. Met een speciale set voor de cross zorgen ze voor een spektakelstuk voor zowel deelnemers aan de Stevens Stadscross als publiek bij het concert.

Ondergrondse gangen

Naast de passage door het theater en over het podium, gaat de cross net als vorig jaar door de verlichte Stevenskerk en De Bastei, het museum voor natuur en cultuurhistorie. De zeven kilometer lange route loopt onder andere door de ondergrondse gangen van de Stratemakerstoren in De Bastei. In het parcours zijn ook enkele nieuwe, bijzondere passages toegevoegd.

Unieke belevenis

Alexander Vandevelde, directeur van Stichting Zevenheuvelenloop: ‘Met de Stevens Stadscross willen we deelnemers de mooiste plekken van de Nijmeegse binnenstad laten zien en ook laten kennismaken met de Nijmeegse cultuur. De passage door het concert van de Nijmeegse band X Raiders in De Lindenberg past dus uitstekend bij de cross en wordt een unieke belevenis voor alle deelnemers.’

Informatie

Kaarten voor het optreden in de Lindenbergzaal zijn te koop via de website van De Lindenberg. Vanzelfsprekend hoeven deelnemers aan de Stevens Stadscross geen ticket te kopen voor de show. Inschrijven voor de Stevens Stadscross kan via de website van de Stevensloop.

 


Dit bericht delen:

Advertenties