Drie jongens aangehouden voor twee straatroven

Van onze redactie Woensdag 27 November 2019

De politie heeft vanmorgen drie minderjarige verdachten aangehouden voor twee straatroven, een op 27 januari en een op 3 mei 2019. Het gaat om twee 14-jarige jongens en een 15-jarige jongen.

Op dinsdag 27 januari staan twee minderjarige jongens op de Hatertseweg als ze worden aangesproken door twee jongens. Onder dreiging van geweld moeten ze geld en een muziekbox afstaan. Op vrijdag 3 mei staan twee minderjarige jongens op dezelfde locatie aan de Hatertseweg. Ze hebben een afspraak om t-shirts te verkopen. Tijdens deze afspraak worden ze beroofd en mishandeld door drie jongens.

Na onderzoek kwamen drie verdachten bij de politie in beeld. Vanmorgen hield de politie de drie jongens aan. Twee van de drie verdachten, een 14-jarige en een 15-jarige jongen, worden verdacht van beide straatroven. De andere verdachte, een 14-jarige jongen, wordt verdacht van de straatroof op 3 mei 2019. De politie heeft de jongens overbracht naar het politiebureau voor verhoor.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.