Aanbouw Hillekensacker stort in bovenop buurtbewoonster

Van onze redactie Dinsdag 26 November 2019
Vanmiddag stortte omstreeks drie uur een aanbouw van een woning aan de 18e straat van de Hillekensacker in. Een vrouw raakte lichtgewond.

De aanbouw, een houten schuur met dakpannen, stortte even na drie uur in. Een vrouw liep net met haar hond door de brandgang naast de woning en belandde onder het puin. Ze is ter controle naar het ziekenhuis gegaan. Ze raakte lichtgewond, maar hoefde niet in het ziekenhuis te blijven. De hond bleef ongedeerd.
 
De dakpannen belandde bij de buren in de voortuin. De muur en delen van het dak belandden in de brandgang. De brandweer bekeek de situatie en zette de brandgang af. De gemeente kijkt op een later tijdstip met de bewoners naar een manier om het puin veilig op te ruimen. Waardoor de schuur instortte, is nog onbekend


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.