[Winactie]The Dutch Queen Tribute in De Vereeniging

Van onze redactie
2 december 2019
Zaterdag 21 december is The Dutch Queen Tribute te zien in Concertgebouw De Vereeniging. De groep bestaat uit vijf bekende muzikanten met één gedeelde liefde. Deze gelegenheidsformatie brengt live een ode aan de band die steeds grenzen opzocht en vervolgens stadions wist te vullen.

De ene helft van dit gezelschap groeide op met de muziek van Queen, de andere helft ontdekte recent de juweeltjes uit het rijke oeuvre van de band. The Dutch Queen Tribute speelt niet alleen de hits, maar ook het minder bekende materiaal. Verwacht geen verkleedpartij of parodie, maar een show voortgestuwd door de onovertroffen energie die zo typerend is voor Queen live in hun hoogtijdagen. Geheel in de sfeer van de laatste dagen van het jaar zal de band de hoogste Top2000 noteringen van Queen ten gehore brengen. Ook mag natuurlijk Queen’s kerstklassieker ‘Thank God It’s Christmas’ niet ontbreken.

Gelegenheidsformatie

The Dutch Queen Tribute bestaat uit zanger Merijn van Haren van Navarone, gitarist Kees Lewiszong van Navarone, Joost van Haaren van Anneke van Giersbergen en Krezip, toetsenist Bas

Henk Jan Heuvelink van Marike Jager en Klein Orkest en drummer Bram van den Berg van Drive Like Maria en Krezip. Tickets voor dit sta-concert zijn verkrijgbaar via de website van Stadsschouwburg en De Vereeniging.

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen worden 2x 2 toegangskaarten (staanplaatsen) verloot voor de show op zaterdag 21 december. Hoe maak je kans op deze vrijkaarten? Tag degene met wie jij hierheen wil gaan of de personen aan wie je de kaarten gunt. De twee winnaars worden op maandag 9 december om 19.00 uur bekendgemaakt bij het bericht op Facebook.


Dit bericht delen:

Advertenties