Tunnelweg afgesloten na ongeval

Van onze redactie
25 november 2019
Vanavond vond omstreeks vijf uur een aanrijding plaats op de Tunnelweg. Hierbij raakten vijf personen gewond. De weg is afgesloten.

Een auto, komende vanaf de Koninginnelaan, en een auto, komende vanaf de Tunnelweg, botsten op elkaar. Meerdere hulpdiensten, waaronder vijf ambulances, rukten uit naar de aanrijding. De brandweer sneed twee deuren uit een van de auto's om de inzittenden te kunnen bevrijden. Vijf personen zijn met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie zette het kruispunt af  en het verkeer werd omgeleid. De Verkeers Ongevallenanalyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Dar is gebeld om het wegdek te reinigen. Na het onderzoek worden de auto's weggesleept door een berger. De weg blijft tot nader bericht afgesloten.

Update 20.20 uur: De Verkeers Ongevallenanalyse heeft het onderzoek ter plaatse afgerond. Dar heeft het wegdek gereinigd en een berger sleepte de voertuigen weg. De weg is weer vrijgegeven voor verkeer.


Dit bericht delen:

Advertenties