Iconische Paul McCartney geeft eerste concert in Goffertpark

Rafi van den Berg
25 november 2019
Voor FourFiveSeconds dacht menig liefhebbend Beatlesfan dat het misschien geruchten waren, maar Help het is toch waar; Paul McCartney komt naar Nederland

De iconische Paul McCartney zal voor het eerst in vier jaar een speciale, éénmalige show geven op 29 mei 2020 in het Goffertpark. Fans kunnen een episch concert verwachten van bijna drie uur, waarin het beste van Paul McCartney solo, Wings en The Beatles voorbijkomt.

Freshen Up Tour

Al meer dan een jaar reist Paul McCartney de hele wereld over met zijn Freshen Up Tour. Hij gaf shows in twaalf verschillende landen, maar nog niet in Nederland. Het is voor de oud-Beatle de eerste keer dat hij een concert geeft in Nijmegen. 'Dit is mijn eerste bezoek aan Nijmegen en ik heb er goede dingen over gehoord. Het is altijd bijzonder om op te treden in steden waar we nooit zijn geweest’, aldus McCartney.

Kaarten

De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 29 november om 10.00 uur. De kosten van de kaarten zijn 99,68 euro en te koop via ticketmaster en 0900-3001250 of ga voor meer informatie naar de website van Mojo.

 

 

 


Dit bericht delen:

Advertenties