Waterlekkage leidt naar hennepkwekerij Notenlaantje

Van onze redactie Zondag 24 November 2019

De brandweer kreeg gisteravond omstreeks elf uur melding van een waterlekkage aan het Notenlaantje. In de woning trof de brandweer een hennepkwekerij.

Bij de brandweer kwam een melding binnen over een waterlekkage aan het Notenlaantje. Langs de gevel van een pand stroomde water. De brandweer moest de deur forceren om toegang tot de woning te krijgen. De gehele woning stond vol water. Op de bovenverdieping trof de brandweer een hennepkwekerij.

In de kwekerij stonden ongeveer 200 jonge wietplanten. De watertoevoer werd afgesloten en Liander sloot de elektriciteit af. Een gespecialiseerd bedrijf ontmantelde de kwekerij en vernietigde de planten. De woning is overgedragen aan de verhuurder. De politie doet verder onderzoek. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.