Brommerrijdster aangereden op Wijchenseweg

Lars Schwachöfer Zaterdag 23 November 2019
Vanavond vond omstreeks half acht een aanrijding plaats op de Wijchenseweg. Een brommerrijdster raakte lichtgewond.

De brommerrijdster wilde vanuit de richting van Kerkenbos naar de verkeerslichten aan de Wijchenseweg rijden. Hierbij werd ze aangereden door een auto vanaf een tankstation. Ze kwam bij de botsing ten val. De automobilist ving de vrouw op en belde een ambulance.
 
Een verpleegkundige keek de brommerrijdster na. Ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Haar brommer raakte fors beschadigd door de val. De auto raakte licht beschadigd. De brommerrijdster is opgehaald door haar vader. Haar brommer is tijdelijk gestald bij het tankstation. Het verkeer ondervond korte tijd hinder van het ongeval.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.