In kerstmanpak rennen voor het goede doel

Van onze redactie Vrijdag 22 November 2019
Op donderdagavond 12 december vindt de achtste editie van de Santa Run Nijmegen plaats. Dit jaar heeft de hardloopwedstrijd het thema ‘The Lightning Edition’ en staat het goede doel De Maartenshoeve centraal.

De organisatie verwacht dat ongeveer 300 hardlopers in verlichte kerstmanpakken door het centrum gaan lopen. Alle santa’s mogen zichzelf omhullen in lampjes en bij de start en finish wordt het thema ‘Lightning’ extra goed belicht.

De kerstmannen en -vrouwen starten vanaf café Heidi’s Skihut in de Molenstraat. De route loopt via het Kronenburgerpark en de binnenstad terug naar het café. De deelnemers kunnen kiezen tussen een afstand van 2,5 kilometer of 5 kilometer. De minimale leeftijd om deel te nemen aan de Santa Run is 18 jaar.

De deelnemers lopen dit jaar voor manage De Maartenshoeve. Hier kunnen kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking rijden op speciaal geselecteerde paarden.

De avond bestaat uit een warming up, de run, een prijsuitreiking en een afterparty in Heidi’s Skihut.

Inschrijven voor de Santa Run kan via de website.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.