Centraal station afgezet na onwelwording in trein

Lars Schwachöfer Woensdag 20 November 2019

De hulpdiensten zijn vanmorgen omstreeks negen uur gealarmeerd na een onwelwording in een trein. Een deel van het centraal station is afgezet.

Rond negen uur werd een treinreiziger onwel in een trein. Toen ook een tweede reiziger onwel werd, alarmeerde de conducteur de hulpdiensten. De politie ontruimde de trein en de perrons. Een deel van het station werd afgezet. De situatie is direct opgeschaald tot een zogenoemde Grip 1.

Even voor tien uur liet een woordvoerder van de brandweer weten dat er geen gevaarlijke stoffen in de trein gemeten zijn. Agenten spraken met meerdere getuigen, waarna bleek dat de eerste treinreiziger gevallen was. Dit werd door anderen in de trein opgevat als onwelwording. Een tweede treinreiziger werd, mogelijk door de schrik, niet lekker.

Het station is weer vrijgegeven en het treinverkeer wordt hervat.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.