[Winactie] Sneeuwpop Olaf bezoekt Pathé na de film Frozen II

Van onze redactie
12 november 2019
Woensdag 20 november komt het langverwachte vervolg van Frozen uit in de bioscoop. Van 20 november tot 20 december is sneeuwpop Olaf elke woensdagmiddag, zaterdag en zondag te vinden in Pathé Nijmegen voor een meet & greet. Na elke Nederlandstalige voorstelling van Frozen II krijgen kinderen de kans om Olaf te ontmoeten, op de foto te gaan met Olaf of hem te voorzien van een warme knuffel.

Walt Disney Animation Studio's Frozen 2 zit weer vol nieuwe, magische muziek en is vanaf 20 november te zien in Pathé Nijmegen. Met in de Nederlandse versie Noortje Herlaar, Willemijn Verkaik, Benja Bruijning en Carlo Boszhard.

Over de film

In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn. Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis.

Een ticket voor deze speciale voorstelling is verkrijgbaar vanaf 6 euro en is te koop via de website van Pathé www.pathe.nl/nijmegen of aan de kassa van de bioscoop.

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen worden vijf keer 2 vrijkaarten verloot. Hoe doe je mee? Tag bij het bericht degene met wie je de film wil gaan zien of de mensen aan wie je de kaartjes gunt. De winnaar wordt woensdag 20 november om 19.00 uur bekendgemaakt bij het bericht op Facebook.

De activiteiten in Pathé Nijmegen aan de Willem van Arenbergstraat 4 zijn ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram.


Dit bericht delen:

Advertenties