Boekpresentatie 'Hoe je profvoetballer wordt' met Arjan Ebbinge

Van onze redactie
10 november 2019
Iedere voetballer fantaseert er wel eens over om prof te worden en vraagt zich af wat hier voor nodig is om die fantasie werkelijkheid te maken. Of als het daarvoor nu te laat is, wat er nodig was geweest om dit te bereiken.

Psychologen Jeroen Otten en Ivo Spanjersberg gingen samen met zestien jonge collega’s op onderzoek uit. Zij spraken 76 (oud-)profvoetballers, jeugdtrainers en andere deskundigen uit het profvoetbal en stelden hen vragen over talent, techniek, conditie, mentaliteit en veel meer.

Honderden anekdotes

In het boek ‘Hoe je profvoetballer wordt’ beschrijven de auteurs aan de hand van honderden anekdotes uit het profvoetbal, de belangrijkste regels waaraan je je volgens de experts moet houden. Het boek bevat praktische tips en ideeën over spelinzicht, fitheid, omgaan met tegenslag en doelen stellen, maar ook informatie over loopbaanplanning, omgaan met supporters, zaakwaarnemers en de lokroep van het grote geld. Er is dus goed nieuws voor al die dromers die graag voetballer willen worden; je kunt veel doen om je kansen om prof te worden te vergroten.

Boekpresentatie

Onder meer Sari van Veenendaal, Ron Vlaar, John Heitinga, Jens Toornstra, Henk Fraser, Boudewijn Zenden, Gerald Vanenburg, Dennis en Gérard de Nooijer, Kirsten van de Ven, Patrick Lodewijks hebben aan het boek meegewerkt. Donderdag 14 november kunnen zowel aanstormend voetbaltalenten en hun ouders als actieve voetballers de boekpresentatie van Jeroen Otten en Ivo Spanjersberg bijwonen.Tijdens de presentatie gaan de schrijvers in gesprek over de mogelijkheden en kansen om profvoetballer te worden en oud-profvoetballer Arjan Ebbinge onder andere bekend van N.E.C., SC Heerenveen en FC Groningen zal aanwezig zijn en vertellen over zijn ervaringen

Informatie

De presentatie van ‘Hoe je profvoetballer wordt’ zal donderdag 14 november om 19.00 uur bij boekhandel Dekker v.d. Vegt aan de Marikenstraat 29 plaatsvinden. Het entree is gratis en aanmelden kan van tevoren via 024 3020130 of info@dekkervdvegt.nl

 


 

Dit bericht delen:

Advertenties