Brommerrijder lichtgewond na aanrijding op Energieweg

Lars Schwachöfer Zaterdag 09 November 2019

Vanmorgen vond omstreeks negen uur een aanrijding plaats op de Energieweg. Een brommerrijder raakte hierbij lichtgewond.

De brommerrijder wilde vanaf de Dr. de Blécourtstraat de Energieweg oprijden op het fietspad, toen hij werd aangereden door een auto. Vermoedelijk is de automobilist vanaf de Hanos het fietspad opgereden. De brommerrijder kwam ten val bij de aanrijding.

Ambulancepersoneel controleerde de brommerrijder. Hij kon ter plaatse behandeld worden aan zijn verwondingen. Hij is door familie naar huis gebracht. Een agent heeft de brommer naar de woning van de brommerrijder gereden. De automobilist kon zijn weg na korte tijd vervolgen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.