Brandweer treft hennepkwekerij aan in Ploegstraat

Lars Schwachöfer Vrijdag 08 November 2019

Vanavond heeft de brandweer omstreeks zes uur een hennepkwekerij aangetroffen in de Ploegstraat. De politie heeft een man aangehouden.

De brandweer kreeg even voor zes uur de melding van een gebouwbrand in de Ploegstraat. In een appartement op de eerste verdieping van het appartementencomplex trof de brandweer geen brand, maar een hennepkwekerij aan. De politie heeft een man in de hal van het complex aangehouden. Volgens buurtbewoners betreft het niet de bewoner van het appartement.

Een gespecialiseerd bedrijf ontmantelde de kwekerij en vernietigde de planten. Liander sloot de elektriciteit van het appartement af. De politie kon niet bevestigen dat er sprake was van diefstal van stroom. Over de grootte van de kwekerij kan de politie nog geen uitspraak doen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.