Burgemeester Bruls ontbijt met leerlingen basisschool de Nijmeegse Schoolvereniging

Van onze redactie Ger Neijenhuyzen Donderdag 07 November 2019

In het kader van de 17e editie van het Nationale Schoolontbijt heeft burgemeester Bruls vanochtend 30 leerlingen van groep 6 met een leerkracht, stagiaire en 6 ouders van basisschool de Nijmeegse Schoolvereniging ontvangen om samen te ontbijten. Het gezamenlijke ontbijt vond plaats in het restaurant van het stadhuis.

Het Nationaal Schoolontbijt is het grootste educatieve ontbijtevenement van Nederland met als doel basisschoolleerlingen bewust te maken van het belang van een gezond ontbijt. Meer dan een half miljoen kinderen op zo'n 2.800 scholen binnen bijna 330 gemeenten ervaren dan hoe leuk en belangrijk een gezond ontbijt is. 'Neem de tijd voor je ontbijt!' is dit jaar het thema van het Nationaal Schoolontbijt.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.