Scooterrijder lichtgewond na aanrijding op Energieweg

112Nijmegennieuws/Davy Derksen Dinsdag 05 November 2019

Vanavond vond omstreeks half acht een ongeval plaats op de Energieweg. Een scooterrijder werd aangereden door een afslaande auto.

De scooterrijder reed met een aanhangertje over het fietspad aan de Energieweg. Toen hij ter hoogte van de Wolfskuilseweg reed, werd hij aangereden door een afslaande auto vanaf de Energieweg. De scooterrijder kwam bij de botsing ten val en raakte lichtgewond. De politie laat weten dat de bestuurder van de auto de scooter over het hoofd had gezien.

Ambulancepersoneel behandelde de scooterrijder ter plaatse aan zijn verwondingen. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het verkeer ondervond korte tijd hinder van het ongeval. Beide bestuurders konden hun weg vervolgen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.