Twee gewonden bij schiet- en steekincident

Van onze redactie
3 november 2019
Gistermiddag vond omstreeks vier uur een schiet- en steekincident plaats bij tankstation ANAC aan de Energieweg. Twee personen raakten gewond.
Bij de ANAC stond een geparkeerde auto met twee inzittenden. Twee andere personen stappen vanuit een andere auto in de geparkeerde auto. In deze auto ontstaat een conflict waarbij één van de inzittenden een wapen trekt en een ander in het been schiet. De schutter wordt door een andere inzittende overmeesterd en het wapen wordt afgepakt.

De personen stappen uit en een van de mannen steekt de banden van de auto waar het andere duo mee was gekomen lek. Vervolgens gaan de twee inzittenden van de eerstgenoemde auto richting het ziekenhuis omdat één van hen gewond is geraakt. De andere twee personen rijden met hun auto waarvan de banden lek waren gestoken naar Beuningen.

Meerdere agenten reageren op getuigenmeldingen en een melding vanuit het ziekenhuis. Korte tijd later houden agenten de twee mannen aan in Beuningen. Ook daar blijkt dat één van de inzittenden diverse verwondingen had opgelopen bij het conflict in Nijmegen. Ter plaatste wordt eerste hulp verleend en daarna wordt hij met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie is gisterenmiddag met het onderzoek gestart en heeft alle vier de personen als verdachte aangemerkt. Het betreft een 21-jarige man uit Den Haag, een 32-jarige vrouw uit Nijmegen, een 27-jarige man uit Arnhem en een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De laatste twee genoemde mannen liggen nog in het ziekenhuis. 

Getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via telefoonnummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.


 

Dit bericht delen:

Advertenties