Kerstlichtjes op Oranjesingel ontstoken voor Ronald McDonald Huis

Beata Bezulska Frank van Raaij Zaterdag 02 November 2019

Gisteravond stak burgemeester Bruls samen met kinderen meer dan zesduizend kerstlichtjes aan tijdens een Tree Lighting Ceremonie. Aan de gevels van de panden van Manna, Blue en Bar Juliette aan de Oranjesingel werden de lampjes ontstoken ter opening van het feestseizoen en ter ondersteuning van het Ronald McDonald Huis.

De lampjes staan symbool voor 6000 overnachtingen van gezinnen met een ziek kind in het Ronald McDonald Huis. ‘We zijn ook ouders, gelukkig met gezonde kinderen. Maar we begrijpen hoe moeilijk en pijnlijk het is voor ouders als hun kind ziek is. We willen deze ouders ondersteunen. Ze staan niet alleen’, zegt Aida, eigenaar van de hotels. Ter ondersteuning van het Ronald McDonald Huis worden Kinderfondsknuffels verkocht voor de prijs van €15.99.

Vier mensen zijn twee weken lang bezig geweest met het ophangen van onder andere 9000 kerstballen en 6000 lampjes. De feestelijke versiering blijft twee maanden hangen.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.