Feestelijke opening De Vereeniging

Van onze redactie Woensdag 06 November 2019

Na een grondige renovatie is concertgebouw De Vereeniging klaar voor de toekomst. Om dit te vieren zal op zaterdag 30 november alle Nijmegenaren worden getrakteerd op een feestelijk programma van De Vereeniging.

Tussen 14.00 en 17.00 uur is het mogelijk om een muzikale ontdekkingstocht te maken dwars door het pand langs de verbouwde foyers, zalen, kleedkamers en artiestenfoyer. Ook vinden er demonstraties plaats van theaterlicht, is er live muziek en zijn er activiteiten voor kinderen. Om 16.00 uur zal Architect Job Roos een speciale lezing geven over de renovatie.

The Unknown Chaplin

Het avondprogramma start om 19.45 uur in de foyer. Aansluitend brengt het Nederlands Blazers Ensemble in de concertzaal een ode aan het kunstenaarschap van Charlie Chaplin, de grootste komiek aller tijden. ‘The Unknown Chaplin’ is een bruisend concert met filmfragmenten.


Het avondprogramma

De agenda van het avondprogramma:
19.15 uur ontvangst
19.45 uur officiële heropening
20.15 uur aanvang ‘The Unknown Chaplin’ door Nederlands Blazers Ensemble
21.30 uur feestelijke borrel met live muziek

 

 

 

 

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.