Familie naarstig op zoek naar weggelopen puppy Simba

Van onze redactie
1 november 2019
Gistermiddag rond 14.00 uur glipte hondje Simba de deur uit bij de oppas in de Gildekamp. Zijn eigenaresse hielp op dat moment met klussen in een woning aan de overkant. In de voor hem onbekende omgeving in de Lindenholt zette hij het verschrikt op een lopen en sindsdien wordt er door de familie volop naar het hondje gezocht en is er een meldnummer geopend: 0648940376.

Gerry Lubbers (59) woont zelf in de Malderburchtstraat in Hatert. Ze is even thuis om iets te eten en om droge kleding aan te trekken. Al vanaf 9 uur vanochtend is ze aan het zoeken naar haar zeven maanden oude hondje Simba. Haar kinderen en verschillende andere mensen, waaronder mensen van een hondenzoekgroep, zoeken mee; vandaag voornamelijk in de omgeving van de wijk Tolhuis in Dukenburg.

‘Gisteren werd hij in de Hegdambroek gezien dus ben ik daar gaan zoeken. Vanochtend kwamen er meerdere berichten binnen dat hij bij het politiebureau en in Tolhuis was gezien. Daar hebben we nu de hele dag gezocht, in alle bosjes. Er komen helaas geen tips meer binnen, we weten niet meer waar we moeten zoeken maar we gaan na het eten weer terug’, aldus Gerry. Het vermoeden bestaat dat hij de weg aan het zoeken is naar zijn huis in Hatert. ‘De dierenarts zei al: het is een heel slim hondje. Maar of hij nu de weg weet…..’

Simba laat zich normaal gesproken makkelijk aaien en is een kleine dondersteen. ‘Maar nu zal hij wel nat, koud en hongerig zijn en helemaal in de war.’ Gerry is verdrietig en doodop van het zoeken maar ze gaat door. Mensen die Simba zien of iets weten over zijn verblijfplaats, worden verzocht om contact op te nemen met dochter Susan via 0648940376. Simba is net getrimd en heeft geen bandje of tuigje om. 


Dit bericht delen:

Advertenties