Succesvolle Janneke gaat nagenieten van Dancing With The Stars

Rafi van den Berg
28 oktober 2019
Toen Janneke Vermeulen acht weken geleden aan haar avontuur voor Dancing With The Stars begon, kon zij niet vermoeden dat zij de finale zou halen. Ondanks dat zij, zoals ze het zelf noemt, 'superbrak is' en haar lijf aangeeft er klaar mee te zijn was het een ongelooflijke tijd voor Janneke.

Met haar indrukwekkende choreografieën wist zij, samen met haar danspartner Barrie Stevens, maar liefst acht weken lang het publiek te boeien. Weense wals, disco, een indrukwekkende tango over eenzaamheid, de quickstep, rumba, de jive, niks was voor dit talent te moeilijk. Het was voor haar dan ook een kers op de taart dat zij haar deelname mocht afsluiten in de finale.

Krachtig duo

Janneke die samen met Barrie Stevens een krachtig duo vormde waar de chemie vanaf spatte, wist zich elke week weer te plaatsen voor de volgende ronde. Nooit kwamen zij in de gevarenzone en waren zeer geliefd bij het publiek en kijkers. Ook het jurycommentaar was vaak lovend over het koppel. Met hun passie voor dans en entertainment wisten zij week na week hun danskunsten over te brengen aan de kijkers.

De finale

De finale was een ware tranentrekker. Veel emoties waren voelbaar en het naderende gemis en afscheid van elkaar viel de kandidaten zwaar. Met de Argentijnse tango over eenzaamheid en gelijkheid, die zij eerder danste met haar partner, en de jive wist Janneke de finale spetterend af te sluiten.

Bijzondere ervaring

Voor Janneke was het een bijzondere en intense periode die haar zeker heeft verrijkt, zowel haarzelf als haar carrière. Ondanks de vele stemmen en hun prachtige optreden wisten Janneke en Barrie de Dancing With The Stars-bokaal niet binnen te halen.

Dat het voor haar fans niet uitmaakt, is wel merkbaar aan de vele reacties van de fans, die in de toekomst zeker meer van haar gaan zien en horen. Maar voor nu gaat Janneke eerst bijkomen en nagenieten van dit avontuur.


Dit bericht delen:

Advertenties