[Winactie] Concert Ruth Jacott in Fletcher Hotel-Restaurant Erica

Van onze redactie Donderdag 31 Oktober 2019

Op zaterdag 23 november geeft Ruth Jacott een exclusief en intiem concert in Fletcher Hotel-Restaurant Erica in Berg en Dal. Het live-concert, met begeleidende band, begint om 20.30 uur. De zaal is om 20.00 uur geopend en Rosanne de With is de support-act.

Misschien ligt het succes van Ruth Jacott wel in haar vermogen om elk verhaal zo overtuigend te vertellen dat je het meteen gelooft. Dat komt door haar ongekende passie, maar zeker ook door haar acteertalent en haar dijk van een stem. Zo kruipt ze net zo makkelijk in de jazzy huid van Billie Holiday als in die van Grisabella in de musical Cats. Zo zingt ze Europa de vrede toe in het Nederlands om even later in het Spaans ‘A Touch of Latin’ toe te voegen. Haar live-shows zijn een waar spektakel waarin ze haar veelzijdige kwaliteiten optimaal kwijt kan.

Informatie

De verkoop van de kaarten verliep erg snel. De laatste toegangskaarten, of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting, zijn te bestellen via de balie van Fletcher Hotel-Restaurant Erica op de Molenbosweg 17, telefonisch via 024-6843514 of via de website van Fletcher Events. Op deze website staat ook meer informatie over de vele andere evenementen van Fletcher Events.

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen worden 2 toegangskaarten verloot voor de live-show op zaterdag 23 november. Hoe maak je kans op deze vrijkaarten? Tag de mensen met wie jij hierheen wil gaan of de personen aan wie je de kaarten gunt. De winnaar wordt op donderdag 7 november om 19.00 uur bekendgemaakt bij het bericht op Facebook.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (2)

Geplaatst op 02-11-2019 om 18:24 door Marian
Gezellig met mijn mannetje die begin december 65 wordt leuk en gezellig uitje voor ons tweeën 🍷

Geplaatst op 31-10-2019 om 12:13 door Roseriet Boerakker
Samen met mijn vriendin Paula zou ik graag naar deze show willen.Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.