Dag van het Levenslied zoekt mensen met lef en passie voor zingen

Van onze redactie
24 oktober 2019
Op zaterdag 7 maart vinden de audities van het Nijmeegs smartlappenfestival De Dag van het Levenslied plaats. Het belooft weer een muzikaal feestje te worden in de Steigerzaal van De Lindenberg. Liefhebbers en uitvoerders van het levenslied kunnen zich nu inschrijven. Bij de audities worden de artiesten geselecteerd die op zondag 10 mei 2020 optreden, tijdens de 38e editie van het festival in het Valkhofpark te Nijmegen.

De organisatie van De Dag van het Levenslied is op naar zoek mensen met een passie voor zingen, die dit theatraal kunnen brengen met een leuke levenslied-act en die mee willen doen aan het leukste festival van Nijmegen.

De acts worden door een smartelijke jury beoordeeld op meezingbaarheid, presentatie, muzikaliteit en geschiktheid voor het grote podium. De acts, 2 liedjes, dienen minimaal 5 en maximaal 12 minuten te duren. Het is toegestaan om met een tape mee te zingen.

Aanmelden

Mensen die interesse hebben om mee te doen, worden verzocht een kort filmpje naar info@dedagvanhetlevenslied.nl te sturen waarmee de organisatie een eerste indruk krijgt van de act.

De Dag van het Levenslied


Het festival De Dag van Het Levenslied heeft zijn oorsprong in het theater. Tijdens het festival zingt een keur aan kleurrijke artiesten het levenslied, met een sympathieke knipoog naar de echte volkscultuur. De editie van 2020 vindt net als vorig jaar plaats op Moederdag, zondag 10 mei, in het Valkhofpark en is gratis toegankelijk.

Kijk voor meer informatie op de website, Facebookpagina, Twitter- of Instagramaccount van De Dag van Het Levenslied.


Dit bericht delen:

Advertenties