[Fotoverslag] JEE-O City Downhill Nijmegen 2019

Van onze redactie Maandag 21 Oktober 2019

Gisteren vond de zesde editie van de de JEE-O City Downhill Nijmegen plaats. Een mountainbikerace dwars door de binnenstad van Nijmegen.

Het was een regenachtige dag gisteren, waardoor het parcours op de stenen, over trappen en dóór cultuurcentrum De Lindenberg steeds gladder en spannender werd. De rijders lieten zich niet door het weer belemmeren en reden één voor één het parcours af. Aangemoedigd door het publiek werd rondetijd na rondetijd aangescherpt. Uiteindelijk wist Tristan Botteram de winst te pakken en zijn winst van de vorige editie te verdedigen. Op de tweede plaats kwam Joost Wichman, meervoudig Europees kampioen fourcross. Op de derde plaats Daniël Prijkel, meervoudig winnaar City Downhill en enduroraces.

De volledige uitslag is hier te bekijken.

Neem een kijkje op onze Facebookpagina voor het fotoverslag.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.