[Winactie] Metallica-show met volledig symfonisch orkest in De Vereeniging

Van onze redactie
20 oktober 2019
De populaire rockband Scream Inc. uit Oekraïne en het Orion Orchestra komen volgend jaar naar Nijmegen met de show 'Metallica in Symphony'. Op 10 januari klimmen ze op de bühne van De Vereeniging om een eerbetoon van topkwaliteit neer te zetten aan de wereldberoemde rockband Metallica.
Als officiële Metallica coverband is Scream Inc. de enige act ter wereld die de complete setlist van ‘S&M’ met een volledig symfonisch orkest speelt. Een bijzondere viering van het 20-jarige jubileum van het inmiddels klassieke album.

Honderden uitverkochte zalen

De band is zó goed dat ze zelfs de goedkeuring van Metallica-frontman James Hetfield kregen. Hun live-video’s tellen meer dan honderdduizenden views op YouTube en Metallica-fans over de hele wereld roemen de sound van deze band. Met honderden uitverkochte zalen in 15 landen als bewijsstuk, zorgt hun live-interpretatie van het repertoire van Hetfield en consorten gegarandeerd voor een onvergetelijke avond voor hardrock- en metal-liefhebbers.

Dankzij de prachtige arrangementen van het orkest, de overtuigende podiumpresentatie, hoogwaardige sound en de dragende, rauwe baritonstem van de zanger komt de dynamische show Metallica in Symphony optimaal tot zijn recht in een avondvullende show vol symfonische versies van klassiekers en grote hits van Metallica.

Unieke kans

Dit is een unieke kans om Metallica in Symphony live te zien en om 20 jaar na dato te genieten van een symfonische live uitvoering van het hoogste niveau van nummers als ‘Nothing Else Matters’, ‘Master of Puppets’, ‘For Whom The Bell Tolls’ en ‘One’. De band speelt naast Nijmegen ook in Eindhoven, Enschede, Kerkrade en Apeldoorn. Bekijk voor meer informatie en tickets de website van Metallica in Symphony. Deze productie wordt mede mogelijk gemaakt door Arrow Classic Rock.

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen worden 2 tickets verloot voor show in De Vereeniging op 10 januari 2020. Hoe maak je kans op deze vrijkaarten? Tag degene met jij deze show wil gaan zien of de personen aan wie je de kaarten gunt. De winnaar wordt donderdag 31 oktober om 19.00 uur bekendgemaakt bij het bericht op Facebook.


Dit bericht delen:

Advertenties