Informatiebijeenkomst over nieuwe ontwikkelingen behandeling borstkanker

Van onze redactie
18 oktober 2019
Ter gelegenheid van 'Oktober borstkankermaand' organiseert het Marikenhuis een informatieavond over borstkanker, meer specifiek over de 'Nieuwe ontwikkelingen bij de behandeling van borstkanker'. Ook wordt aandacht besteed aan de betrokkenheid van (ex)patiënten met alle besluiten die genomen worden bij diagnostiek en nazorg & nacontrole.
Ter gelegenheid van ‘Oktober borstkankermaand’ organiseert het Marikenhuis een informatieavond over borstkanker, meer specifiek over de ‘Nieuwe ontwikkelingen bij de behandeling van borstkanker’. Ook wordt aandacht besteed aan de betrokkenheid van (ex)patiënten met alle besluiten die genomen worden bij diagnostiek en nazorg & nacontrole.

Inleider is Luc Strobbe, chirurg oncoloog in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis. Het wordt een interactieve bijeenkomst met veel gelegenheid tot het stellen van vragen. De bijeenkomst is voor iedereen die geraakt is (geweest) door borstkanker, zowel (ex)patiënten als hun naasten. Ook andere belangstellenden zijn welkom.

Informatie

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 21 oktober en duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur. Inloop is vanaf 19.00 uur en de toegang is gratis. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via deze link

Het Marikenhuis, ontmoetingsplek voor iedereen die is geraakt door kanker, is te vinden aan de Slotemaker de Bruïneweg 163. Meer informatie is te vinden op de website van Het Marikenhuis.

 


Dit bericht delen:

Advertenties