[Winactie] Top 40 Plus Show met Erik de Zwart en DJ Juri V

Van onze redactie
17 oktober 2019
Waar moet je zijn voor de grootste hits? Precies: bij de Top 40 Plus-show. Deze show komt op zaterdag 26 oktober naar het Fletcher Hotel in Berg en Dal. De Top 40 Plus is een waanzinnige, interactieve videoshow met de originele clips en hits uit de Eighties, Nineties en Zeroes. Dat wordt dansen, drinken en dollen, net als toen.

Zeg je Top 40, dan zeg je Erik de Zwart. De Top 40 Plus kan dan ook alleen maar van Mister Top 40 zelf zijn. Deze wandelende hitparade is inmiddels zelf ook 40-plus en weet als geen ander hoe hij zijn generatie een topavond moet bezorgen. Of nog beter, een Top 40 avond. DJ Juri V mag gerust de Club Classics master van Radio Veronica genoemd worden. Zijn wekelijkse mix is en blijft onweerstaanbaar en met dezelfde bezieling draait hij de Top 40 Plus show telkens weer naar een hoogtepunt. De clips en hits van toen zijn bij hem in goede handen.

Informatie

Toegangskaarten, of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting, zijn te bestellen via de balie van Fletcher Hotel-Restaurant Erica op de Molenbosweg 17, telefonisch via 024-6843514 of via de website van Fletcher Events. Op deze website staat ook meer informatie over de vele andere evenementen van Fletcher Events.

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen worden 7 x 4 toegangskaarten verloot voor de Top 40 Plus Show op zaterdag 26 oktober. Hoe maak je kans op deze vrijkaarten? Tag de mensen met wie jij hierheen wil gaan of de personen aan wie je de kaarten gunt. De zeven winnaars worden maandag 21 oktober om 19.00 uur bekendgemaakt bij het bericht op Facebook.

 

 


Dit bericht delen:

Advertenties