[Winactie] Een reis door de tijd met de Disco-boot

Van onze redactie
15 oktober 2019
Sinds de eerste rondvaart van de Disco-boot in februari 2018 zijn er vanuit Nijmegen inmiddels al meer dan 2000 mensen mee geweest. Op vrijdag 25 oktober is er weer een rondvaart vanaf de Waalkade waarbij de deelnemers letterlijk en figuurlijk een reis door de tijd beleven met de grootste hits uit de jaren 70, 80 en de vroege jaren 90.

Het feest is vooral bedoeld voor party-animals van 30 jaar en ouder. ‘We proberen alles helemaal in de stijl te brengen van vroeger. Met de beste disco-hits maar ook met hapjes en drankjes.’ Opvallend is dat de boot ook succesvol is bij Nijmeegse studenten. De minimale leeftijd voor deelname is 21 jaar. De Disco-boot biedt ruimte aan maximaal 350 gasten.

Retromeubels

Op de Disco-boot is naast een gewone dansvloer ook een silent-disco en een chillruimte, die ingericht is met retromeubels, waar feestvierders even kunnen bijkomen onder het genot van een drankje. De deelnemers kunnen boarden vanaf 20.00 uur en de boot vertrekt om 21.00 uur vanaf de Waalkade.

Informatie

Tickets kosten € 19,95 en zijn te bestellen via de website. De boot is rond 00.30 uur terug en legt weer aan op de Waalkade, waarna het feest doorgaat tot 1.00 uur. Meer informatie en foto’s zijn te vinden op de Facebookpagina van de Disco-boot.

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen worden 2 x 2 vrijkaarten weggegeven voor de rondvaart van de Disco-boot op vrijdag 25 oktober. Hoe maak je kans op deze vrijkaarten? Tag iemand met wie jij hierheen wil gaan of de persoon dit feest echt niet mag missen. De twee winnaars worden maandag 21 oktober om 19.00 uur bekendgemaakt bij het bericht op Facebook.


Dit bericht delen:

Advertenties