Muziekavond in Brebl met ‘stoere man’ Nico Dijkshoorn

Van onze redactie Donderdag 10 Oktober 2019
Op vrijdagavond 25 oktober is Nico Dijkshoorn met zijn band The Hank Five te gast in Brebl tijdens ‘Stoere mannen, Sterke verhalen’. Op uitnodiging van de Bibliotheek Gelderland Zuid en Kids ‘n’ Billies vermaakt Dijkshoorn het publiek met stevige rock-’n-roll en sterke verhalen.

Nico Dijkshoorn is niet alleen schrijver, dichter en columnist, maar weet ook als geen ander wat rock-‘n-roll is. Iedereen die Nico een beetje kent, weet dat hij een ontzettend groot muziekliefhebber is.

Hij treedt als gitarist en zanger veel op met zijn band The Hank Five. Deze band bestaat behalve uit Nico uit bassist Fred van Klaveren en drummer Herman Klaassen. Verder treedt Dijkshoorn wekelijks aan als huisdichter in De Wereld Draait Door. Verwacht een avond vol vuige muziek doorspekt met typische Dijkshoorn-anekdotes.

Informatie

Het programma begint om 20.30 en duurt tot 23.00 uur. De deuren van Brebl gaan om 20.00 uur open. Kaarten kosten 10 euro voor bibliotheekleden en studenten, overige bezoekers betalen 12,50 euro. Koop je kaartje vooraf via de website van de bibliotheek of in een vestiging van de Bibliotheek Gelderland Zuid; dit kan alleen tijdens de uren dat er personeel aanwezig is.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.