[Winactie] Makers van De club van lelijke kinderen komen naar LUX

Van onze redactie Dinsdag 08 Oktober 2019
Op zaterdag 12 oktober om 12.15 uur vindt in filmhuis LUX een speciale vertoning van De club van lelijke kinderen plaats. Aan de vooravond van kinderfilmfestival Cinekid, die loopt van maandag 14 t/m vrijdag 18 oktober, is deze spannende familiefilm te zien met achteraf een Q&A met de cast en crew.

De club van lelijke kinderen is een spannende familiefilm naar het gelijknamige boek van Koos Meinderts onder regie van Jonathan Elbers. De film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Bij de Q&A zullen onder andere acteurs Sem Hulsmann, die te zien is als Paul en Faye Kimmijser, te zien als Sara, en regisseur Jonathan Elbers aanwezig zijn. Samen met hen kan er na afloop nagepraat worden over de film en worden alle vragen van bezoekers beantwoord.

De film

Paul is een 11-jarige jongen, met grote flaporen, die op een dag plotseling mee moet op een speciaal schoolreisje. Al snel komt Paul erachter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten, omdat hij volgens president Isimo te lelijk is. Op deze manier wil Isimo het land ‘opschonen’. Paul weet te ontsnappen en richt samen met Sara en een aantal andere kinderen ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op. Vanuit hun schuilplaats gaan ze de strijd aan met het regime van de president.

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen worden 4 vrijkaartjes voor deze familiefilm verloot. Hoe doe je mee? Laat een reactie bij het bericht achter als je de film zelf wil gaan zien met 3 anderen samen of tag de mensen aan wie je de kaartjes gunt. De winnaar wordt morgenavond, woensdag 9 oktober om 19.00 uur bekendgemaakt bij het bericht op Facebook.

Kijk voor meer informatie en kaarten op de website van LUX.

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.