[Winactie] Nieuw seizoen Microclub in Waalhalla

Van onze redactie
10 oktober 2019
Na eerdere edities is het op 25 oktober weer tijd om te microclubben in Nijmegen. Voor wie geen zin heeft om tot midden in de nacht te wachten om uit te gaan, kan vanaf 20.00 uur meteen na de borrel of diner de nacht in dansen. Geen standaard vrijdagmiddagborrel maar wel een clubavond met funky muziek en opzwepende house om helemaal in op te gaan.

Voor veel mensen is dertig worden een 'ding’. Trouwen, scheiden, huis kopen, kinderen krijgen zijn zaken die in het leven van een dertiger kunnen passeren waardoor er minder wordt uitgegaan. Waar je vroeger tot middernacht de kroeg in dook om vervolgens in een club de hele nacht door te gaan, ligt de behoefte steeds meer bij thuis nog een afzakkertje te nemen en op tijd je bed in te duiken. Maar liever sta je op de dansvloer een paar uurtjes de week van je af te dansen en dan rond een uurtje of 0.30 uur weer naar huis. Met de Microclub hoopt oprichter Melvin Bruhn een plek te creëren waar je de week van je af kunt dansen om met nieuwe energie en een grote glimlach het weekend in te gaan.

Informatie

De Microclub wordt gehouden in Waalhalla Centrum aan de Winselingseweg 12 van 20.00 uur tot 00.30 uur voor mensen van 23 jaar en ouder. Met een ticket voor De Microclub moet je vóór 22.00 uur binnen zijn bij Waalhalla. Tickets kosten €11,45 en zijn verkrijgbaar via de website van de Microclub. De Line-up van de avond zal in zaal 1 bestaan uit Microclub Melodies, Funky & opzwepende house, in zaal 2 is NIMMA Beats disco & italo te horen.

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina en website van De Microclub.

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen maak je 2 maal kans op 2 vrijkaarten. Hoe doe je mee? Laat een reactie bij het bericht achter als je zelf wil gaan dansen of tag iemand aan wie je de kaarten gunt. De winnaars worden zondag 20 oktober om 19.00 uur bekendgemaakt bij het bericht op Facebook.


Dit bericht delen:

Advertenties