Auto belandt op zijn kant na botsing op Bijleveldsingel

Lars Schwachöfer Maandag 07 Oktober 2019
Vanmorgen vond omstreeks half elf een ongeval plaats op de Bijleveldsingel. Een auto belandde hierbij op de zijkant.

Door nog onbekende oorzaak botsten twee auto's op de hoek van de Bijleveldsingel en Prins Bernhardstraat, waardoor een van de auto's op de zijkant belandde. Hierbij werd ook een derde auto geraakt. Meerdere hulpdiensten rukten uit naar het ongeval. De brandweer moest een persoon uit een auto bevrijden. Ambulancepersoneel controleerde de inzittenden van de voertuigen.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat een van de inzittenden per ambulance naar het ziekenhuis werd vervoerd. De bestuurder van een van de voertuigen is door de politie naar het politiebureau vervoerd. De reden hiervoor kon de woordvoerder nog niet geven.

De weg werd voor korte tijd afgesloten. Nadat het wegdek gereinigd was, werd het weer vrijgegeven voor verkeer. Een berger heeft twee voertuigen weggesleept. Over de toedracht van het ongeval kon de politie nog geen uitspraak doen.a


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.