Bestuurder richt ravage aan bij wijkcentrum Hatert

Waldie Rutten / 112Nijmegennieuws Zondag 06 Oktober 2019
Vanochtend rond 8 uur reed een automobilist een lantaarnpaal omver en belandde daarna tegen de gevel van wijkcentrum Hatert aan de Couwenbergstraat.

De automobilist zou ruzie met een aantal personen hebben gehad en reed rond op het parkeerplaats van het wijkcentrum. De man zou volgens getuigen als een dolle over het parkeerterrein hebben gereden. Door het wilde rijgedrag reed de man tegen de lantaarnpaal en botste daarna tegen de gevel. Buurtbewoners die het zagen gebeuren, belden 112.

De auto liep forse schade op maar ondanks dat ging de bestuurder ervandoor, een ravage achterlatende op de parkeerplaats. De brandweer is ter plaatse gekomen en om de gevel te controleren. De parkeerplaats is enige tijd afgezet geweest vanwege onderzoek. De politie heeft drie personen aangehouden voor betrokkenheid bij het incident. Waardoor de ruzie ontstond, is niet bekend. De politie heeft de zaak in onderzoek.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.