Politie zoekt getuigen mishandeling Lent

Van onze redactie Zondag 06 Oktober 2019
Gistermiddag is een 16-jarig meisje mishandeld in Lent. De politie is op zoek naar getuigen.

Het 16-jarige meisje hielp als vrijwilligster tijdens een triatlon in Lent. Ze stond bij een afzetting en leidde de deelnemers de goede kant op. Een bestuurder van een auto stopte bij haar en vertelde dat hij naar zijn visplek wilde. Toen ze zei dat dit niet kon, werd de man boos. Hij sloeg het meisje in het gezicht, waardoor ze het bewustzijn verloor.

Toen het meisje bij kennis kwam, bleek de man weer weggereden te zijn. Ze is ter controle naar de EHBO-post gegaan. Hier bleek dat het netvlies van een oog beschadigd is en ze mogelijk een whiplash heeft. Ze is voor verder onderzoek en behandeling naar de huisartsenpost vervoerd.

De politie trof de man niet aan op de nabijgelegen visplaats en roept de bestuurder op zichzelf te melden. Ook worden getuigen verzocht contact op te nemen. Weet u meer over de dader of heeft u de mishandeling zelf gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (1)

Geplaatst op 06-10-2019 om 14:50 door Petra
Misschien handig om te vermelden waar dit precies was...Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.