Forse schade na woningbrand in Gaffelstraat

Lars Schwachöfer Zaterdag 05 Oktober 2019
Vanavond heeft omstreeks half zeven een brand gewoed in een woning aan de Gaffelstraat. De brandweer doet onderzoek naar de oorzaak.

De brand woedde in een keuken aan een woning op de hoek van de Gaffelstraat en de Karnstraat. De politie zette een deel van de Karnstraat af. De brandweer heeft de brand geblust en het pand gecontroleerd. Bij de brand was sprake van hevige rookvorming. De brandweer ventileerde het pand, maar veel rook bleef op de zolder hangen. Om de rook te laten ontsnappen werd een gat in het dak geboord.

Een woordvoerder van de brandweer vertelt dat de bewoonster niks in de keuken had staan dat de brand kan verklaren. Team Brandonderzoek van de brandweer is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak van de brand. In het pand is forse roet- en rookschade ontstaan. Stichting Salvage ondersteunt de eigenaresse met de afhandeling van de schade. Omstreeks acht uur werd de weg weer vrijgegeven voor verkeer.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.