Nijmeegs Smartlappenfestival De Troost van Oost op 2 november

Van onze redactie
26 oktober 2019
Op zaterdag 2 november vindt de 22e editie van De Troost van Oost plaats. Het smartlappenfestival van Nijmegen-Oost belooft haar publiek, naast de klassiekers van het levenslied, een doldwaze avond. Festivals in Oost zet met De Troost van Oost ieder jaar een drukbezocht kroegenfestival neer waarop de tranen mogen stromen, de glazen overstromen en de ramen beslaan.

Het recept voor het Nijmeegse smartlappenfestijn is bekend. Een goed gevuld programma met tranentrekkende live-acts, verspreid over vijf cafés in Nijmegen-Oost. Alle cafés liggen op loopafstand van elkaar en met een passe-partout zijn alle locaties te bezoeken. In Trianon treden Mr Vinex en de Vinettes, Sjon en Sjakkelien en De Bluumkes op. De Triesto’s zijn in ‘t Haantje te zien, in De Kroon laat Keessie B van zich horen. Beij Ons biedt podium aan Gebroken Hartje en tot slot kan in Café Jos meegezongen worden met Patriek Verdriet.

Informatie

Het festival begint om 21.00 uur. Passe-partouts voor het festival zijn op de avond zelf voor € 7,50 verkrijgbaar in alle deelnemende café’s. Meer informatie is te vinden op de website of Facebookpagina van Festivals in Oost.

Over Festivals in Oost

De Troost van Oost is onderdeel van Festivals in Oost: een samenwerking tussen verschillende horeca-etablissementen in Nijmegen-Oost. Festivals in Oost organiseert driemaal per jaar muziekfestivals met uiteenlopende thematiek. In november vindt jaarlijks het smartlappenfestijn ‘De Troost van Oost’ plaats, in februari wordt een ode aan de grote muziekhelden gebracht met de ‘Tribute in Oost’ en op Tweede Paasdag organiseert Festivals in Oost de jazztafette ‘Easter Jazz’.


Dit bericht delen:

Advertenties