[Winactie] Herfstvakantietip: Kids Klim Event

Van onze redactie Vrijdag 04 Oktober 2019

De herfstvakantie begint in hét spring- en luchtkussenparadijs van de regio. Go For Fun attractie- & partyverhuur heeft samen met Beuningen Sportief in de herfstvakantie een leuke sportieve activiteit voor kinderen georganiseerd.

In de sporthal De Tinnegieter staan voor de vijfde maal diverse springkussens, stormbanen en reuzeglijbanen opgesteld. Ook wordt er een Soft Mountain, van 10 bij 15 meter groot, geplaatst. Voor de peuters en kleuters wordt een speciale hoek ingericht met onder andere springkussens, mega Legobouwblokken en een clownsglijbaan.

Er kan op maandag 14 en dinsdag 15 oktober van 10.00 en 16.00 uur gesprongen, geklauterd en gerausd worden voor slechts € 6,- per kind. Er zal toezicht aanwezig zijn, ouders en verzorgers zijn uiteraard welkom om hun kinderen te begeleiden.

Informatie

Kids Klim Event vindt plaats op maandag 14 en dinsdag 15 oktober in Sporthal De Tinnegieter, Leigraaf 2 in Beuningen. De entree bedraagt per kind € 6,- . Ouders en begeleiders mogen gratis naar binnen.

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen maak je 5 maal kans op 2 vrijkaartjes voor Kids Klim Event voor een dag naar keuze. Hoe doe je mee? Laat een reactie achter of tag iemand aan wie je de kaartjes gunt. De winnaars worden woensdag 9 oktober om 19.00 uur bekendgemaakt bij het bericht op Facebook.

 


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reacties (1)

Geplaatst op 04-10-2019 om 14:01 door Cobie Antonis
Leuk voor mijn kleinkinderen Jessy Hellegers en Alyssa GielenReageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.