[Winactie] Herfstvakantietip: Kids Klim Event

Van onze redactie
4 oktober 2019
De herfstvakantie begint in hét spring- en luchtkussenparadijs van de regio. Go For Fun attractie- & partyverhuur heeft samen met Beuningen Sportief in de herfstvakantie een leuke sportieve activiteit voor kinderen georganiseerd.

In de sporthal De Tinnegieter staan voor de vijfde maal diverse springkussens, stormbanen en reuzeglijbanen opgesteld. Ook wordt er een Soft Mountain, van 10 bij 15 meter groot, geplaatst. Voor de peuters en kleuters wordt een speciale hoek ingericht met onder andere springkussens, mega Legobouwblokken en een clownsglijbaan.

Er kan op maandag 14 en dinsdag 15 oktober van 10.00 en 16.00 uur gesprongen, geklauterd en gerausd worden voor slechts € 6,- per kind. Er zal toezicht aanwezig zijn, ouders en verzorgers zijn uiteraard welkom om hun kinderen te begeleiden.

Informatie

Kids Klim Event vindt plaats op maandag 14 en dinsdag 15 oktober in Sporthal De Tinnegieter, Leigraaf 2 in Beuningen. De entree bedraagt per kind € 6,- . Ouders en begeleiders mogen gratis naar binnen.

Winactie

Via de Facebookpagina van Nieuws uit Nijmegen maak je 5 maal kans op 2 vrijkaartjes voor Kids Klim Event voor een dag naar keuze. Hoe doe je mee? Laat een reactie achter of tag iemand aan wie je de kaartjes gunt. De winnaars worden woensdag 9 oktober om 19.00 uur bekendgemaakt bij het bericht op Facebook.

 


Dit bericht delen:

Advertenties