MAMMA MIA! zoekt jonge recensenten uit Gelderland

Van onze redactie Donderdag 03 Oktober 2019

Middelbare scholieren die altijd al de wens hebben gehad om een theatervoorstelling te recenseren, krijgen hiervoor nu de kans. MAMMA MIA! bestaat deze maand 1 jaar en nog steeds trekt de productie volle zalen. Bij de voorstelling op zondagmiddag 27 oktober maken twaalf ‘recensenten in spe’ deel uit van het publiek.

Het 1-jarig bestaan van MAMMA MIA! wordt gevierd door middelbare scholieren uit het hele land de kans te bieden om deze productie te komen recenseren. Per provincie wordt 1 scholier gekozen die met begeleider wordt uitgenodigd voor de workshop en de voorstelling op 27 oktober. De workshop begint die dag om 11.00 uur, de voorstelling begint om 12.00 uur.

Workshop recenseren

De op motivatie geselecteerde middelbare scholieren worden niet in het diepe gegooid. Per provincie wordt één deelnemer uitgekozen. Zij krijgen allemaal voorafgaand aan de voorstelling een workshop recenseren van recensent Arno Gelder, die al vele jaren voor het Algemeen Dagblad voorstellingen recenseert. Hij zal hen de fijne kneepjes van het vak bijbrengen.

Inschrijven theaterrecensie MAMMA MIA!

Scholieren uit het middelbaar onderwijs die zich willen inschrijven om MAMMA MIA! te recenseren op zondagmiddag 27 oktober kunnen zich t/m 16 oktober aanmelden via marco@royalpromotions.nl


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 024-3229922. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.