VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes verrast Joey met gloednieuwe auto

Van onze redactie
2 oktober 2019
Een grote verrassing voor Joey Knipping uit Nijmegen. Hij won in de trekking van de VriendenLoterij een gloednieuwe auto en werd onlangs verrast met het goede nieuws.

De uitreiking aan Joey was te zien in het PrijzenMarathon Journaal, dat tot en met 3 november dagelijks om 19.50 uur te zien is bij RTL4.

Auto net op tijd voor gezinsuitbreiding

De 26-jarige Joey werd tijdens een optreden van ‘De gebroeders Knipping’, een zangduo dat hij met zijn broer Jean vormt, verrast door VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes met een gloednieuwe auto. Joey reageerde blij: ‘We verwachten binnenkort ons eerste kindje. We hadden een nieuwe auto nodig, dus deze prijs komt precies op het juiste moment!’

PrijzenMarathon: nationale actie voor het Ouderenfonds

De VriendenLoterij en het Nationaal Ouderenfonds komen samen in actie om de drempels voor ouderen weg te nemen en zoveel mogelijk ouderen aan wekelijks sociaal contact te helpen. Iedereen die van 17 september tot en met 31 oktober mee gaat spelen, helpt per lot één oudere aan wekelijks contact. Meer informatie over de landelijke actie is hier te vinden.


Dit bericht delen:

Advertenties