Nijmeegse Janneke swingt zich door liveshows Dancing With The Stars

Rafi van den Berg
22 september 2019
Het was gisteren voor Janneke Vermeulen weer een succesvolle avond tijdens Dancing With The Stars. Het wervelende danstalent wist samen met haar partner Barrie Stevens het publiek helemaal mee te voeren naar de jaren 20 van de Great Gatsby. Vol overgave en enthousiasme dansten zij een prachtige Charleston op een nummer van Robbie Williams.

Het was alweer de derde liveshow voor de kandidaten, met dit keer het thema 'guilty pleasure', en ook nu weer eindigden Janneke en Barrie hoog in de ranglijst. Nu er elke week een koppel afvalt, is het elke keer weer spannender en spannender. 'Ik kan er maar niet aan wennen dat er steeds een koppel afvalt', aldus Janneke. ' Het is wel erg voelbaar, zeker ook omdat we zo’n hechte groep zijn.’ Barrie en Janneke werden als een van de laatste koppels afgeroepen bij de stemming waarbij bekend werd gemaakt welk koppel doorging naar de volgende ronde. ' Zenuwslopend,’ aldus Janneke.

Felbegeerde finale

Aan het jurycommentaar zal het niet liggen want dat was wederom weer lovend. Dat gold ook voor de cijfers en met de vele stemmen van de kijkers, mochten Janneke en Barrie door naar de vierde liveshow. Janneke en haar partner Barrie zijn hiermee alweer een stukje dichter bij die felbegeerde finale.


Dit bericht delen:

Advertenties