Langdurig zieke Lynn beleeft een welverdiende Opkikkerdag

Van onze redactie
22 september 2019
Lynn (6) heeft op haar jonge leeftijd al veel ziekenhuisbezoeken achter de rug. Dit heeft veel impact op haar leven en op dat van de rest van haar gezin. Daarom nam Stichting Opkikker hen gisteren mee naar een wereld waar de ziekte even géén hoofdrol speelt: de unieke Opkikkerwereld.
De Opkikkerdag van het Nijmeegse gezin vond plaats in Center Parcs de Eemhof in Zeewolde. Na een warm onthaal mochten zij een helikoptervlucht maken. Hierna werden zij met een koets naar het koninklijke paleis gebracht waar ze ontvangen werden door een lakei. De lekkerste taartjes en koekjes waren klaargelegd en Lynn hoeft maar een kik te geven en de lakei stond voor haar klaar; Lynn voelt zich echt een prinses. Na alle koninklijke activiteiten werden door het hele gezin de meest mooie kunstwerkjes geknutseld. Aan het einde van de dag werd het hele gezin in een speciale shoot op de foto gezet en werd er breed gelachen. Al die pret is terug te zien in de foto’s die superleuk zijn geworden en deze zijn een tastbare herinnering aan deze speciale dag.  

Over Stichting Opkikker 

Wanneer een kind ziek is, kan het gezin alle kracht gebruiken, kracht die er soms simpelweg niet meer is. Dat is precies waar Stichting Opkikker bij helpt. Met een keten van kracht zetten zij zich elke dag vol overgave in om deze gezinnen, op de momenten dat het er echt toe doet, te ontzorgen en de energie te geven om door te gaan. Met man en macht, met vrijwilligers en enthousiastelingen, met donateurs en sponsors, wordt geholpen om gezinnen met een ziek kind een positieve boost te geven. Vandaag, morgen en volgend jaar. Zo bouwen ze aan een langdurige keten van kracht. Voor zoveel mogelijk gezinnen, zonder verlies van persoonlijke aandacht. Want tegenover ieder persoon die aandacht krijgt, staat iemand die belangeloos aandacht geeft. Samen wordt het verschil gemaakt in de levens die extra kracht en energie nodig hebben.

Dit bericht delen:

Advertenties