Ubeda Sports organiseert kickboxgala in OC Huismanhal

Van onze redactie
12 september 2019
Op zaterdag 14 en zondag 15 september organiseert Ubeda Sports haar Future Champs kickboksgala. In de OC Huismanhal aan de Dennenstraat komen over deze twee dagen meer dan 100 partijen in verschillende klasse in actie. Zo zijn er op zaterdag demonstratiepartijen en jeugdpartijen en komen op zondag de senioren aan bod met diverse toppartijen zoals, uit de eigen sportschool van organisator Joop Ubeda, Ritchie Verwaayen. Begeleid op hun eigen muziek komen de toekomstige kampioenen gespannen de ring in waarbij de wedstrijd kan beginnen. 
Het kickboxgala van Ubeda Sports is een prachtig evenement voor jong en oud waarbij discipline en wederzijds respect hoog in het vaandel staat. Doelstelling van dit gala is om nieuwelingen en jeugd kennis te laten maken met het vechten in de ring en hun talent en kwaliteiten kunnen laten zien. Onder de deelnemers bevinden zich veel talenten vanuit het hele land. Naast Ubeda Sports doen ook andere sportscholen uit Nijmegen mee.

Informatie en kaartverkoop

De Future Champs kickboksgala zal vanaf 12.00 uur plaatsvinden in de OC Huismanhal aan de Dennenstraat 25. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur, de entree bedraagt op zaterdag 10 euro en op zondag 20 euro. Meer informatie over het evenement is te vinden op de Facebookpagina Ubeda Future Champs of via de website.Dit bericht delen:

Advertenties