SAAM Family Market: ontmoetingen voor ouders met jonge kinderen

Van onze redactie
3 oktober 2019
Aanstaande zondag 6 oktober zal de eerste SAAM Family Market worden gehouden door stichting SAAM Nijmegen. SAAM Nijmegen organiseert sinds juni 2017 laagdrempelige ontmoetingen in Nijmegen voor ouders met jonge kinderen. In de warmere maanden doen zij dit zoveel mogelijk buiten in de speeltuin en in de koudere maanden op diverse locaties binnen.

SAAM Nijmegen wil ouders en hun jonge kinderen de mogelijkheid bieden om samen te komen en op een gemakkelijke en gezellige manier met elkaar in contact te komen. Dit door gericht een activiteit aan te bieden en vooral door in een speeltuin of café samen te komen en onder het genot van een kopje koffie of thee ervaringen te delen. Want samen is nog altijd leuker dan alleen, zowel voor ouders als voor kinderen.

Warmte en gezelligheid

SAAM Family Market is bedoeld om te laten zien dat er zoveel warmte, gezelligheid en inspiratie beschikbaar is voor ouders. Soms voelt het voor ouders dat zij er alleen voor staan of dat zij de enige zijn die het ouderschap als moeilijk of vermoeiend ervaren. Tijdens de markt is het mogelijk met elkaar ervaringen te delen en vragen te stellen onder het genot van een kopje thee of koffie. Kinderen kunnen er spelen en er zijn lekkere dingen te eten en leuke dingen te koop.

Programma

SAAM Family Market heeft een divers programma. Op de markt zijn kraampjes, er is een proeftuin waar geproefd kan worden van de expertise van diverse professionals en er zijn workshops en voorlichting over uiteenlopende onderwerpen. Ook zijn er mini-fotoshoots en draagconsulten te boeken en zijn er activiteiten voor kinderen van diverse leeftijden. Kinderen hoeven zich zeker niet te vervelen; zo is daar Circus Waaghals die langskomt en is er een speelkamer en een springkussen.

Informatie

SAAM Family Market vindt op zondag 6 oktober plaats in GVO de Klup aan de Ds. Creutzbergweg 3 van 10.00 uur tot 16.00 uur. Een ticket voor de hele dag voor een volwassene kost €5,-, dit is inclusief gratis koffie en thee, 1 consumptiebon en entree van de kinderen. Een middagticket, vanaf 13.00 uur geldig, kost voor een volwassene €3,50 . Dit ticket is inclusief gratis koffie, thee en ranja en entree van de kinderen. Beide tickets zijn geldig voor gratis deelname aan alle workshops, voorlichtingen en activiteiten en zijn te verkrijgen via nowonlinetickets.

Meer informatie over de markt is te vinden op de Facebookpagina en de website van SAAM Nijmegen.

 

 

 


Dit bericht delen:

Advertenties