Nominaties gevraagd voor Compassiepluim 2019

Van onze redactie
23 september 2019
Voor de nominatie van de Compassiepluim 2019 worden alle Nijmegenaren uitgenodigd iemand of een activiteit te nomineren. Evenals vorige jaren zal de pluim uitgereikt worden aan een persoon, een organisatie of een activiteit. De prijs is bestemd voor iemand die harten verwarmt, een hartverwarmende organisatie of voor een activiteit die mensen verbindt en welzijn bevordert.

Nijmegen Stad van Compassie is een initiatief waarin organisaties, burgerinitiatieven, ondernemers en individuen aan dat gezamenlijk doel trachten te werken door met elkaar kennis te maken, ideeën en ervaringen uit te wisselen en in eigen kring compassie te bevorderen. Inmiddels zijn meer dan 80 organisaties, burgerinitiatieven, ondernemers en individuen aangesloten bij Nijmegen Stad van Compassie.

Uitreiking

In 2017 reikte burgemeester Bruls namens Nijmegen Stad van Compassie de eerste Compassiepluim uit aan Yvon ten Brummelhuis van het Marikenhuis met een eervolle vermelding voor de Kleurfabriek. In 2018 ging de Compassiepluim naar Woon- en Werkgemeenschap Babylon. Dit jaar zal deze prijs worden uitgereikt tijdens Compassiedag Nijmegen op 2 november, als onderdeel van een mooi publieksprogramma.

Informatie

Nomineren van een persoon of organisatie is mogelijk door vóór 14 oktober de naam van degene of de activiteit, met contactgegeven en motivatie, te sturen naar post@nijmegenstadvancompassie.nl met als onderwerp Compassiepluim 2019. Op 2 november begint het programma in de bibliotheek De Mariënburg om 14.00 uur. De uitreiking van de Compassiepluim 2019 vindt om 15.00 uur plaats.

Meer informatie is te vinden op de website van Nijmegen Stad van Compassie.

 


Dit bericht delen:

Advertenties