Demonstratie van 3D-printen in Bibliotheek De Biezantijn

Van onze redactie
10 september 2019
De Bibliotheek Gelderland Zuid organiseert dit seizoen voor het eerst 'DigiDemo 50+' bijeenkomsten: gratis demonstraties van digitale technieken voor 50-plussers. Op dinsdag 17 september om 14.00 uur vindt een demonstratie van 3D-printen plaats in Bibliotheek De Biezantijn in Nijmegen-West.
De Bibliotheek Gelderland Zuid wil mensen van boven de 50 kennis laten maken met nieuwe technieken. Op dinsdag 17 september van 14.00 tot 15.00 uur kunnen geïnteresseerden in Bibliotheek De Biezantijn een 3D-printer in actie zien. 

Terwijl de printer zijn werk doet, gaan de deelnemers met elkaar in gesprek over de toekomst van 3D-printen. Bijvoorbeeld over bioprinting, het 3D-printen van menselijke organen en weefsels. Of over het gebruik van 3D-modellen en maquettes in de architectuur. En hoe makkelijk is het eigenlijk om een wapen te printen? 

Geïnteresseerden kunnen zich van tevoren aanmelden via biezantijn@obgz.nl of in Bibliotheek De Biezantijn aan de Waterstraat 146. Deelname is gratis. 

Ontdek nog meer digitale technieken

Ervaar ook eens de mogelijkheden van een robot, greenscreen of Virtual Reality. Op de website van Bibliotheek Gelderland Zuid staat een overzicht van alle DigiDemo 50+ bijeenkomsten. 

Dit bericht delen:

Advertenties