Gebouw fors beschadigd na botsing in Tolhuis

Lars Schwachöfer Woensdag 04 September 2019

Vanmorgen vond omstreeks tien uur een eenzijdig ongeval plaats in de 44e straat van de wijk Tolhuis. Een vrouw botste met haar auto tegen een muur.

De vrouw zat in haar auto op de parkeerplaats van basisschool De Dukendonck, toen zij plots optrok. Ze botste tegen de hoek van het gebouw van Creatief Centrum Nijmegen-zuid. De auto sloeg een deel uit de muur van het gebouw. Meerdere hulpdiensten rukten uit naar het ongeval.

Mogelijk werd de vrouw onwel achter het stuur. Ze hoefde niet naar het ziekenhuis. De politie laat weten nog onderzoek te doen naar de oorzaak van het ongeval. De brandweer controleerde het gebouw. Er bestaat geen instortingsgevaar. De hoek van het gebouw is afgezet met lint.

De Omgevingsdienst Regio Nijmegen gaat kijken naar herstelmogelijkheden voor de schade aan het gebouw. De auto raakte fors beschadigd. Een berger sleept de auto weg


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.