Onderzoek brand Kluijskamp in volle gang: politie zoekt getuigen

Van onze redactie
3 september 2019
In de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 augustus werden twee auto's in de10e straat Kluijskamp in brand gestoken. Dat heeft het politieonderzoek uitgewezen. De politie startte die nacht direct met het onderzoek naar deze brandstichting.
Door de brand vatte de carport vlam, wat tot gevolg had dat de brand oversloeg naar de woningen. Eén gezin kon zich via het balkon in veiligheid brengen. De politie neemt de zaak hoog op, mede gezien het feit dat dit heel anders had kunnen aflopen. De politie is op zoek naar getuigen en hoopt informatie te krijgen die uiteindelijk leidt tot de aanhouding van de dader(s). De politie heeft al diverse mensen in de buurt gesproken.

Flyer

Om zoveel mogelijk kans te maken op relevante informatie krijgen alle bewoners van de Kluijskamp een flyer met informatie over de brand in de brievenbus. Ook zal morgen aandacht worden besteedt in het programma Bureau GLD van Omroep Gelderland.

Getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Mensen die informatie liever anoniem melden, kunnen informatie doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.


Dit bericht delen:

Advertenties