Onderzoek brand Kluijskamp in volle gang: politie zoekt getuigen

Van onze redactie Lars Schwachöfer Dinsdag 03 September 2019

In de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 augustus werden twee auto’s in de10e straat Kluijskamp in brand gestoken. Dat heeft het politieonderzoek uitgewezen. De politie startte die nacht direct met het onderzoek naar deze brandstichting.

Door de brand vatte de carport vlam, wat tot gevolg had dat de brand oversloeg naar de woningen. Eén gezin kon zich via het balkon in veiligheid brengen. De politie neemt de zaak hoog op, mede gezien het feit dat dit heel anders had kunnen aflopen. De politie is op zoek naar getuigen en hoopt informatie te krijgen die uiteindelijk leidt tot de aanhouding van de dader(s). De politie heeft al diverse mensen in de buurt gesproken.

Flyer

Om zoveel mogelijk kans te maken op relevante informatie krijgen alle bewoners van de Kluijskamp een flyer met informatie over de brand in de brievenbus. Ook zal morgen aandacht worden besteedt in het programma Bureau GLD van Omroep Gelderland.

Getuigenoproep

De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Mensen die informatie liever anoniem melden, kunnen informatie doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.


Heb je een correctie, een tip of een opmerking over dit artikel? Mail deze dan naar redactie@nieuwsuitnijmegen.nl of stuur je bericht via WhatsApp: 0624322422. Ook andere nieuwstips, klein of groot, ontvangen wij graag.
Bekijk ook:

 > Woning onbewoonbaar en auto's verwoest door brand


Reageren


Uw naam  *
Uw Emailadres  *
Uw reactie
Code
  *
 

NB: Uw reactie zal direct worden geplaatst, echter wordt deze wel door onze redactie gecontroleerd. Mocht blijken dat uw reactie niet passend is en/of een kwetsende inhoud heeft, zal deze meteen worden verwijderd.